معرفی کتاب پسرک نازنین
«پسرک نازنین؛ داستان پسری معتاد به شیشه و پدری در کشاکش اعتیاد او»
پدیدآور: دیوید شِف
مترجم: فروزنده داورپناه
ناشر: رشد؛
تعداد صفحات: ۴۱۶
وابستگی به یک عمل و رفتاری که موجب اختلال در زندگی فرد میشود، نوعی اعتیاد به آن عمل را در شخص نشان میدهد که علاوه بر آسیبهای فردی، در جامعه نیز آثار سوء اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی برجای میگذارد.
«پسرک نازنین» سعی پدری برای نجات فرزندش از دام اعتیاد به مواد مخدر است. دیوید شف که با مواد آشنا نبود، در این سالها با شناخت انواع آن، فرزندش را برای درمان حمایت میکند و ۱۰ سال تلاش برای نجات «نیک» را در قالبی داستانگونه با بازگویی خاطرات شرح میدهد.
او در بخشی از کتاب میگوید: «با ننگزدایی از اعتیاد، باید این وضعیت را بیماری هولناکی در نظر گرفت که بهتر است هرچه زودتر تشخیص داده شود.» او پس از تحقیقات بسیار به این نتیجه میرسد که فرد معتاد خودش باید بخواهد که درمان شود و با همه عشقی که به پسرش دارد، خودِ او را مسئول سلامت جسم و روانش میداند.
مطالب و تجربیات نویسنده در ۲۵ فصل با مباحث راهکارهای جنگ با اعتیاد، تأثیر اعتیاد فرزندان بر والدین، توانایی برای درمان، بازگشت به مصرف، بهبود و پیشگیری از اعتیاد و ... تنظیم شده است.
این اثر تجربهای کاربردی است که در آن خواننده همراه با شف در برنامههای بازپروری شرکت میکند و نکات بسیاری از تأثیر اعتیاد بر خانواده، حس سرزنش، خشم و اضطراب و بیخوابی که به سراغ آنان میآید و نقش خانواده برای نجات فرزندان را میآموزد.
- ۰۲/۰۴/۱۱